didgeridoo

Het “klankaanbod” gaat verder dan enkel didgeridoo, maar didgeridoo heeft hierin vaak het overwicht.

Soundhealing : helend klankbad, diep inwerkend op lichaam en geest, mogelijk aangevuld met andere healings technieken, gevoed door CoKi-energie. Best individueel.

Soundjourney : ontspannen op (innerlijke) reis, gedragen door klank, in een door energiewerk veilig gecontroleerde omgeving. Best in groep.

Ze lijken sterk op elkaar, maar het verschil zit hem in focus, intentie en diepgang. Een soundhealing-sessie werkt dieper in dan een soundjourney.

 

Didgedromen : ontspanning tot in de kern, helend en zuiverend met aandacht voor elke cel. Gaat dieper dan soundhealing en –journey. Hier wordt vooral gebruik gemaakt van de didgeridoo en energiewerk. Zowel individueel als in groep mogelijk.

Didgeridoomeditaties “Kracht/liefde/wijsheid” : Mediteren met aandacht in deze (fysieke) krachtpunten, begeleid en getriggerd met didgeridoo. Best in groep, zowel 1 als alle drie de krachtpunten mogelijk.

Didgeridoolessen : Het zelf bespelen van de didgeridoo brengt een mens meer “in lijn met zichzelf”, maakt een beter contact met het onderbewuste en werkt zeer ontspannend en energetiserend.

In een reeks van vijf lessen leer je de basis van het didgeridoo-spelen tot en met het circulair ademen.
Er is geen vast programma, aangezien ieder individu en iedere groep anders is en op zijn eigen specifieke manier benaderd dient te worden.

Je hoeft geen eigen didgeridoo te bezitten, het gebruik ervan zit mee in het lessenpakket en als je braaf bent mag je hem achteraf houden.

Zowel individueel als in groep mogelijk.

 

Interesse? Neem gerust contact op!

Wacht niet tot wij een groepje organiseren, vorm gerust zelf een groepje en neem contact met ons op om een sessie te boeken.